OBJEDNÁVANIE CEZ E-SHOP ZRUŠENÉ
Vzhľadom na ukončenie pôsobenia značky je predaj produktov cez Nuttery e-shop zrušený.
Ďakujeme za pochopenie. Tím Nuttery.
E-SHOPFIT pochúťka, ktorá stoji za vyskúšanie.
Prekladané Lavaš rezy sú zaujímavé v tom, že neobsahujú žiadny cukor či maslo. Orechová plnka je doplnená mandľovým rajom a namiesto kravského tvarohu sme pridali náš vymyslený z tofu. Vďaka tofu dostane tvarohová plnka dávku bielkovín a FIT koláč je na svete. V recepte sme použili taktiež brezový cukor, ktorý je známy vďaka nízkemu obsahu kalórií a zdravotným benefitom pre naše telo. Koláčik je najlepší keď aspoň 12 hodín zostane v chladničke, počas ktorých sa plnky a pláty dokonale spoja. Vznikne tak koláč podobný orechovo-tvarohovej štrúdli.
1 balenie tofu natural
3 PL javorového sirupu
citrónová kôra
4 PL brezového cukru
citrónová kôra
vanilkový lusk
1/ krok z 3
V mixéri si zmixujeme orechy na sypkú konzistenciu. Dáme ich do menšieho hrnca a pridáme k nim brezový cukor, mandľový raj, citrónovú kôru a bobuľky z vanilkového lusku. Urobíme to tak, že si vanilkový lusk rozrežeme pozdĺžne, vnútro pomocou nožíka vyškriabeme a pridáme k orechom. Povaríme až dokým nám plnka nezhustne.
2/ krok z 3
Plnku z vegánskeho tvarohu si pripravíme úplne jednoducho. Do mixéra dáme 1 balenie tofu natural, citrónovú kôru, javorový sirup a mandľový raj. Všetko spolu zmixujeme a dostaneme konzistenciu jemného tvarohu.
3/ krok z 3
Vyberieme si formu a podľa nej prispôsobíme pláty Lavaša. Lavaš chlieb ste mohli vidieť už v predošlom recepte na plnené palacinky. Na dno formy dáme dvojítu vrstvu Lavaša, potom pridáme tvarohovú plnku a preložíme ďalším plátom Lavaša. Následne pridáme orechovú plnku a takto opakujeme až po okraj. Hotové rezy dáme stuhnúť do chladničky na 12 hodín.
Prajeme vám dobrú chuť!